Våren 2018 åpner et nytt hotell på Kammerherreløkka i Porsgrunn! Bygget vil ogs…


Våren 2018 åpner et nytt hotell på Kammerherreløkka i Porsgrunn!

Bygget vil også bestå av andre næringsarealer. Det totale prosjektet vil være på 12150 kvm.

Hotellet får åtte etasjer, 134 rom og et areal på 6300 kvm. Næringsbygget på eiendommen blir på fire fulle etasjer med et areal på 2662. Bygget får også en femte etasje med teknisk rom og kantine.

Under byggene skal det lages en parkeringskjeller med 100 plasser.

Det er selskapet Kammerherreløkka AS, eid 50/50 av Rom Eiendom og R8 Property som skal bygge. Selskapet har inngått leieavtale med Teo K. Luisas selskap Comfort Hotel Porsgrunn. Luisa har inngått franchiseavtale med Stordalens selskap Nordic Choice Hotel.

Selskapene mener timingen for et nytt hotell er helt riktig, like ved knutepunktet Porsgrunn. Infrastruktur er i bedring og de forventer større etterspørsel etter hotellopplevelser.

– Et nytt Comfort-hotell i hjembyen Porsgrunn er fantastisk. Byen har hatt en fatastisk utvikling siden jeg vokste opp og solgte jordbær på torget, sier Petter Stordalen i en pressemelding.

Vi er glade for at det satses i kommunen vår!

Source

4 Svar til "Våren 2018 åpner et nytt hotell på Kammerherreløkka i Porsgrunn! Bygget vil ogs…"

 1. Robert Nilsen   juli 1, 2016 at 7:30 pm

  Imponert! 🙂 🙂

  Svar
 2. Eirin Bråthen   juli 1, 2016 at 9:27 pm

  8 etasjer? Flott med nysatsning, men hallo..?

  Svar
 3. Jan Tore Evensen Roxman   juli 2, 2016 at 8:23 am

  Og 25 millioner mindre til Porsgrunns innbyggere. Er selvsagt ikke imot at det bygges i Porsgrunn, men at kommunen skal gi 25 millioner til en som allerede er milliardær når men kutter 100.000,- kroner til de som virkelig trenger det(Bæremeisen)er etter men mening fullstendig galskap og totalt mangel på respekt for de som allerede er lavest på rangstigen.

  Svar
 4. Anne Britt Bjåland   juli 2, 2016 at 7:01 pm

  Man må jo bare ønske alle nye prosjekter velkommen, men 8 etasjer? Ja, ja .. Men husk at vi fortsatt er en liten by og hotell vic har vel ikke så fullt belegg ? Men kommunen må tenke på barn , unge og gamle og investorer med penger må ta kostnader og risiko selv !

  Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.