Porsgrunn kommune lanserer en velkomstpakke til nye innbyggere. Hver måned sk…


Porsgrunn kommune lanserer en velkomstpakke til nye innbyggere.

Hver måned skal Servicesenteret sende ut et brev til alle som flytter til kommunen, enten det er tilbakeflyttere eller nytilflyttere. Brevet som er signert ordfører oppfordrer til et besøk på Servicesenteret der de kan hente en velkomstpakke.

Velkomstpakken består blant annet av av ulik type nyttig informasjon, parkeringsskive og gavekort.

Når kundene kommer til Servicesenteret skal de få god tid til å snakke med en av servicemedarbeiderne i kommunen. De går gjennom innholdet med kunden og sørger for at kunden ikke har ubesvarte spørsmål når han/hun går.

Målet er at alle nye innbyggere skal få god informasjon i innflyttingsfasen slik at de føler seg velkommen i kommunene og regionen.

Første brev går til 369 husstander som har flyttet til kommunen siden nyttår.

Bildet: To av de som har flyttet til Porsgrunn siden nyttår er Christina Malén Staulen og Vetle Fink. Fredag fikk de besøk av ordfører Robin Kåss. Han hadde med seg et eksemplar av velkomstpakken og ønsket dem velkommen til kommunen.

Ordfører har naturligvis ikke anledning til å reise rundt til alle nyinnflyttede, men de som har flyttet hit etter nyttår får altså et brev i posten.
Source

2 Svar til "Porsgrunn kommune lanserer en velkomstpakke til nye innbyggere. Hver måned sk…"

  1. Grethe Langeland   mai 8, 2017 at 12:02 pm

    Flyttet til Porsgrunn ifjor. Det første jeg fikk var parkeringsbot fordi jeg ikke hadde parkeringsskive ! Var 15 min. hos eiendomsmegler for å signere kontrakt !

    Svar
  2. Lisbeth Sveen   mai 8, 2017 at 6:29 pm

    Wow…

    Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.