Min Barnehage Øyekast er godkjent som trafikksikker barnehage av Trygg Trafikk. …


Min Barnehage Øyekast er godkjent som trafikksikker barnehage av Trygg Trafikk. Det er den første barnehagen i Porsgrunn som har fått denne godkjenningen. Målet er at alle barnehagene i kommunen skal sertifiseres.

Ordfører Robin Kåss og varafylkesordfører Hans Edvard Askjer skrev i går under en intensjonsavtale mellom kommunen og fylkeskommunen. Avtalen skal bidra til at Porsgrunn skal bli godkjent som Trafikksikker kommune innen 1. januar 2018. Det er med bakgrunn i denne avtalen barnehagene skal bli trafikksikre.

Min barnehage er altså litt foran de andre i løypa. De har på helt eget initiativ jobbet mot det målet å få godkjenningen. De har sendt dokumentasjon til Trygg Trafikk, som bekrefter at de oppfyller godkjenningskriteriene.

Barnehagen som også har tiårs bursdag i år, hadde ordnet med skikkelig fest. Det ble både underholdning og bløtkake for de fremmøtte.

Trygg Trafikk hadde også med seg sin nye maskot Lyset. Maskoten brukes aktivt både i opplæringsmateriell og som oppmerksomhet ved arrangementer. Det var stor stas da den dukket opp på Øyekast i går. Brita Straume Robin Martin Kåss Hans Edvard Askjer Marit Olesen

Les mer her: https://www.porsgrunn.kommune.no/Nyheter/Fikk-utmerkelsen-Trafikksikker-barnehage/


Source

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.